Забава

Колку скопјани знаат математика? Одговорите ќе ве насмеат

Колку скопјани знаат математика? Одговорите ќе ве насмеат

На македонската YouTube сцена се појави канал Мajkкој објавува п ...
Со овие лаги не застрашуваа во детството

Со овие лаги не застрашуваа во детството

Со што Ве застрашуваа родителите кога бевте деца? Некои со Баба Рога, ...
Што открива за вас начинот на кој јадете пица

Што открива за вас начинот на кој јадете пица

Додека го јадете своето омилено парче пица, стручните луѓе го проучува ...
Факти за луѓето кои се радуваат на првиот снег

Факти за луѓето кои се радуваат на првиот снег

Зошто некои луѓе се радуваат како,,мали деца,, кога ќе ги здогледаат п ...
За подобар живот-не пратете вести !

За подобар живот-не пратете вести !

Во последните години, луѓето се повеќе обрнуваат многу големо внимание ...
Зошто ,,Црн петок,, се одбележува со распродажби

Зошто ,,Црн петок,, се одбележува со распродажби

Последниот петок во месец ноември со децении во светот е познат како , ...