Интервју

Интервјy со Ненад Келебиќ – репрезентативец во карате со интернационални успеси

Интервјy со Ненад Келебиќ – репрезентативец во карате со интернационални успеси

1.Кој е Ненад Келебиќ? Каратист со 19 – годишна кариера,професионален пожарникар веќеипол ...
Итервју со Филип Пешевски: Музиката за мене буквално е сѐ што имам и само за тоа живеам!

Итервју со Филип Пешевски: Музиката за мене буквално е сѐ што имам и само за тоа живеам!

Филип Пешевски живее во Скопје и е апсолвент на факултетот за музичка уметност, смер &; соло п ...
Еврoпски шампион Петар Спасеновски: “Неможев да замислам подобра завршница- во една година да станам државен,балкански и европски шампион”

Еврoпски шампион Петар Спасеновски: “Неможев да замислам подобра завршница- во една година да станам државен,балкански и европски шампион”

Минатиот пат, кога го правевме интервјуто со Петар Спасеновски, тој беше балкански шампион во катег ...
Интервју: Вера Марија, млад талентиран уметник и сопственик на “The wave” Tattoo Studio

Интервју: Вера Марија, млад талентиран уметник и сопственик на “The wave” Tattoo Studio

Вера Марија Наумоска,години, втора година на Факултет за ликовни уметности. Вера е млад, талент ...
Интервју со Петар Спасеновски, државен шампион во карате!

Интервју со Петар Спасеновски, државен шампион во карате!

  1.Колку години се занимаваш со овој спорт?      Петар: Со Карате се занимавам од мојатаго ...
Интервју со Funk Shui по повод најновиот хит “Kрик”

Интервју со Funk Shui по повод најновиот хит “Kрик”

Пред се честитки за вашата најнова песна “Крик&;. Дали очекувавте дека ќе стане хит за т ...