Типови на луѓе кои сигурно би ве изнервирале во јавен превоз

Возењето со градски превоз станува стресно кога одредени типови на луѓе со своето однесување ќе допринесат за дополнителна нервоза. Тие најчесто мислат дека се сами и автобусот е само нивни.

Овие типови на луѓе сигурно сте ги сретнале барем еднаш во животот и секако ве изнанервирале!!

За да седнат-газат се што е пред нив

Носат огромни ранци и патни торби

Невнимателни луѓе со долги коси, кои цело време мрдаат

Вечно гладни- не им пречи нечистотијата за да јадат

Свеж воздух ?Што е тоа??Веднаш на некој му дува ако се отвори прозорецот

Фрлачи на ѓубре

Со цело тело легнуваат на шипките-вие со раката во воздух…

Празни седишта до прозорците-  а во автобусот стојат 50 луѓе..

Склопување на нови пријателства

Светот се врти околу нив..седат до последен момент


ФРОЈД: Пред депресијата, проверете дали сте опкружени со идиоти!
Добар впечаток, без да изговориме ниту еден збор

Post Author: