Хуманитарна ревија на автомобили во АСУЦ

Денес на 21.10.2018 год. и покрај лошото врнежливо време, се одржа хуминатарен настан во организација на Авто мото клубот АСУЦ. На полигонот во кругот на училишниот центар се одржа ревија на автомобили. Ревијата не беше од натпреварувачки карактер но затоа имаше добра музика,дружба и многу автомобили. Манифестацијата беше најавена како хуманитарен настан за Дарко Георгиевски- Ванила, ученик во АСУЦ кој доживеал тешка сообраќајна несреќа и мора да се опеира во странство за да му се вградат протези на нозетеи да може слободно да чекори во иднина. Искрено посакуваме операцијата да биде успешна и Дарко да закрепне што побрзо. На Авто мото клубот АСУЦ честитки за хуманоста со желба да организираат уште многу вакви манифестации.

Следуваат неколку фотографии од денешниот настан.

ХУМАНИТАРНА РЕВИЈА НА АВТОМОБИЛИ ВО АСУЦ

ХУМАНИТАРНА РЕВИЈА НА АВТОМОБИЛИ ВО АСУЦ

ХУМАНИТАРНА РЕВИЈА НА АВТОМОБИЛИ ВО АСУЦ

ХУМАНИТАРНА РЕВИЈА НА АВТОМОБИЛИ ВО АСУЦ


Доколку ви се допадна оваа објава,споделете ја на социјалните мрежи:

Фудбалската легенда Пеле денес го слави својот 78 роденден!
Патот на аџиите - репортажа од Израел

Post Author: