5 утрински пораки за вашиот партнер!

1.Добро утро! Ако оваа порака ти предизвика мала насмевка,  мојот ден ќе биде одличен.

 

2.Несакам АЛАРМ! Моето утро почнува кога ќе видам порака од тебе.

 

3. Несакам воопшто да станам од спиење…Но помислата дека ќе те видам денес, веднаш ме расони.

 

4.За да имам совршено утро ми треба само добро кафе, ладен туш и твојата слатка насмевка.

 

5.Убаво е утрото кога ќе се разбудиш со помислата дека некој те обожува. <3

5 љубовни утрински пораки за вашиот партнер!


Доколку ви се допадна оваа објава,споделете ја на социјалните мрежи:

Овие луѓе се патници низ времето!
На денешен ден е роден Дени ДеВито

Post Author: