CNN објави снимки од ситуацијата во Албанија

Како што веќе сите светски и домашни медуими објави за земјотресите во Албанија, CNN изнесе потресувачка снимка. На снимката се гледаат разрушени згради, оштетени автомобили и луѓе во паника. Сега за сега албанските медиуми пренесоа информација дека бројот на жртви изнесува 6 луѓе.


Кражба како на филм: Ограбен музејот во Дрезден(Видео)
Два силни земјотреси ја погодија Албанија - Се тресеше целиот регион!

Post Author:

1 thought on “CNN објави снимки од ситуацијата во Албанија

Comments are closed.