Должината на малиот прст го открива типот на личноста

Погледнете ја својата шака и откријте го својот тип..

Малиот прст е во иста линија со зглобот на домалиот прст

Доколку вашиот мал прст е во иста линија со зглобот на домалиот прст, вие сте интровертна личност и не ги делите лесно своите чувства со другите луѓе. Секогаш се претставувате како јака и независна особа. Лесно се поврзувате со околината, не поднесувате лаги и неправди.Секогаш сте спремни да им помогнете на другите луѓе и многу сте дружељубиви.

Малиот прст е подолг од зглобот на домалиот прст

Ако малиот прст ви е подолг од зглобот на домалиот прст, вие сте лојална особа и посветена на својата работа. Секогаш се трудите задачите да ги завршите во предвидениот рок. По природа сте смирени и ги избегнувате сите ситуации во кои би мошеле некого да повредите. Лесно ќе одглимите доколку е тоа потребно, но се однесувате исклучиво онака како вам ви одговара.

Малиот прст ви е пократок од зглобот на домалиот прст

Доколку вашиот мал прст е пократок од зглобот на домалиот прст, вие сте од оние ретки особи кои лесно можат да им простат на оние кои ги навредиле.Ги почитувале луќето околу себе како и нивните мислења. Доколку некогаш и бурно изреагирате во некоја расправија, секогаш први ќе се извините.Како пушењето ја уништува нашата убавина ?
Вашето име и презиме покажува дали сте предодредени за богатство!

Post Author: