Како пушењето ја уништува нашата убавина ?

Без разлика дали сте пушач, или секојдневно сте изложени на пасивно пушење…сите опасности се скриваат во димот од цигарите. Сите знаеме дека пушењето го уништува нашето здравје, но дали сме свесни за фактот дека ја уништува и нашата убавина? И покрај тоа што овие негативности не можат да се воочат истиот ден, тие се акумулираат и прават неповратна штета на нашата кожа.

Ова се некои од причините уште денес да се откажете од пушењето!

Подочници

Пожолтени заби и прсти

Предвремено стареење и брчки

Тенка коса

Лоша текстура на кожата

Масни наслаги околу стомакот


Кое е најскапото кафе во светот? -Не е бразилско
Должината на малиот прст го открива типот на личноста

Post Author: