КВИЗ: Колку добро го познавате Столе Стоилов?

Следуваат 10 прашања поврзани со македонскиот репрезентативец и капитен на РК Вардар Столе Стоилов. Сите прашања и одговори се превземани од веб-страни, интервјуа или Wikipedia.


Во која насока се врти девојката? Што открива одговорот за вас?
Тест: Фудбалски прашања кои ги знаат само експерти!

Post Author: