Тест: Колку добро го познавате германскиот јазик?

*Овој тест е основно ниво.

Следен квиз


Споделете го вашиот резултат на социјалните мрежи

Тест: Фудбалски прашања кои ги знаат само експерти!
Квиз: Дали ги знаете главните градови на следните држава?

Post Author: