Здравје и убавина

Совети од природата

Совети од природата

Јадете го плодот во кој имало црв Пијте вода од каде што пијат коњите Посади дрво онаму каде што ко ...
Сè што требa да знаете за антибиотиците

Сè што требa да знаете за антибиотиците

Од пронаоѓањето на пеницилинот вогодина, антибиотиците ја променија модерната медицина. Излеч ...
Кои се најдобрите чаеви во светот кои ги има и кај нас?

Кои се најдобрите чаеви во светот кои ги има и кај нас?

Благодетите од најпопуларната топла напивка се многубројни. Билните чаеви имаат моќни исцелителни с ...
Лекари во Тузла лекуваат рак на црн дроб без операција за 20 минути

Лекари во Тузла лекуваат рак на црн дроб без операција за 20 минути

Универзитетскиот клинички центар во Тузла по прв пат во Босна во рутинска пракса ставил нова метода ...
Топ 10 најздрави плодови во светот

Топ 10 најздрави плодови во светот

Овие плодови дефинитивно треба да ги вклучите во вашата редовна исхрана, заради нивниот исклучителн ...
Со што треба да се храни ТАА, а со што ТОЈ?

Со што треба да се храни ТАА, а со што ТОЈ?

Женскиот и машкиот организам се разликуваат и тоа е факт кој никој не го оспорува. Токму затоа и ни ...